donderdag 9 juli 2009

afscheidsbrief

voordat jullie beginnen te huilen omdat je "afscheidsbrief" ziet staan wil ik even een paar dingen melden, daarna mag je best huilen, maar verwacht maar niet dat ik je kom troosten! tenzij je heel knap bent, en van het mannelijke geslacht ofcourso. ik ga overmorgen al weggo, naar italio, al om 8 uuro, lekker vroeg opstaan dusso en daaromo, om alvast in de stemmingo te komeno plak ik overalo alvasto een -o achtero. okéo niet grappig maar ik vond lekker van wel dus in mijn hoofd staat nog steeds achter elk woord een oootje! anyways, ik ga dus zaterdag weg, om vervolgens zondagmiddag aan te komen op de camping in italie (waar maud dan al is). ik blijf vier weken weg, dus jullie zullen het heel lang zonder mijn o zo geweldige blogberichten moeten doen! of ik nog tips heb om het te overleven zonder mij? eeeuh denk not? misschien (als je dat nog niet hebt gedaan) kan je even een kijken nemen op www.raketjes.blogspot.com en anders ga ik je nu toch een hele goede tip geven of je wil of niet: je kan urenlang kijken naar fred/mac/wtcc en ja dat is een persoon. het is een schande als je hem niet kent. hij heeft superleuke humor, superleuke typetjes en guess what? hij is nog superknap ook! en als je dat nie leuk vindt nie, dan moet je toch echt maar eens leren wat humor is! ik zal proberen zo snel mogelijk weer te schrijven na de vakantie!
xliefs vera

& nu mag je dus eventueel gaan huilen als je daar de behoefte toe voelt

my mom rulezz & de bibliotheek ook

he losers die nog steeds de moeite nemen om dit te lezen. ik wil eerst even zeggen dat ik jullie echt bewonder, omdat jullie mijn o zo saaie stukken lezen, beetje jammer is het wel dat jullie nooit reacties plaatsen? reactie is reactie terug. sorry, dat sloeg nergens op, ik voel me nu net zo'n dushi? ik vind het zo irritant dat mensen op hyves gewoon smeken om reacties&respects. volgens mij heb je dan echt geen leven. ga dan maar eerst echte vrienden zoeken en kom dan maar weer eens terug op hyves! maar omdat jullie nu toch al aan het lezen zijn kan ik wel even wat saaie dingen gaan vertellen:
wisten jullie dat mijn moeder echt een schat is? ik ben dinsdag wezen shoppen met haar, en eigenlijk had ik helemaal niet veel nodig, (alleen een spijkershort-> die heb ik trouwens nog niet...) maar toch kwam ik met bestwel veel thuis! een superleuk shirt: lichtroze, met een supervette opdruk van het hoofd van een meisje, en hele mooie pofmauwtjes; nog een basic zwart shirt met driekwart mauwen, altijd handig. een superleuk hemdje/tuniekje met blauw en witte bloemetjes, en een paar schoenen, jaja ze zijn g tot the eniaal. gewoon geniaal dus! WACHT ik heb een geniale ingeving? mango heeft wel een site toch? ik haal daar gewoon even de foto's af. moment. pff wat een flutsite, de dingen die ik heb gekocht staan er natuurlijk weer niet op... maar het kwam er op neer dat mijn moeder gewoon superlief is omdat ik ook nog een ijsje kreeg, en een gebakje, en dus al die kleren!
heb ik nog meer saaie dingen te vertellen?
ja en of ik dat heb. ik ben net naar de bibliotheek geweest, want ik moet natuurlijk wel iets te doen hebben in de auto. je zou zeggen, ga je broer gewoon irriteren. puik plan (heb ik de laatste jaren al uitgevoerd) maar hij gaat niet meer mee. hij is van plan even duizenden euro's te verdienen in 4 weken. hahahaha verder is hij wel normaal hoor. anyways, ik was dus bij de bieb. ja dat was je alweer bijna vergeten hè? je hersencellen krimpen met de minuut, minder alcohol raad ik aan haha. en ik had dus van tevoren een heel lijstje gemaakt met superleuke boeken die ik allemaal wilde huren. wat denk je? ...........................................................................................
o sorry, jullie kunnen natuurlijk niet te veel nadenken, anders blijft er helemaal niks meer over van die grijze cellen daarboven. nou die boeken die ik wou lenen, die waren dus allemaal uitgeleend. dus ik stond daar te huilen in de bieb... maar nu heb ik een supergoede tip voor mensen die altijd te snel door hun leesvoer heen zijn: ga engelse boeken lezen! vond ik bestwel slim van mezelf. dus heb ik nu pride&prejudice en sense&sensibility ofzo gehuurd, dan lees ik tenminste wat langzamer. slim of slim?
ja ik heb nog wel hersencellen lekker puh.
xliefs
vera

woensdag 8 juli 2009

lekker kikkerlandje

driewerf hoera voor het kikkerlandje nederland! waarom krijgt nederland het toch altijd weer voor elkaar mensen moed te geven om ze vervolgens wanhopig te maken? vorige week stegen de temperaturen tot aan de 30 graden, de zon scheen, mensen verbrandden, mensen zwommen en mensen werden bruin. maar deze week? ho maar... het regent zo ongeveer non stop, als het niet regent waait het en als het geen van deze twee apart is dan is het wel een combinatie en dan ook nog met donder en bliksem! 'dat is toch focking niet normaal' zoals jaap uit de gouden kooi het zo mooi zei. om toch the summerfeeling in stand te houden ging ik vandaag eens even mijn ipod zomerproof maken. dat wil zeggen: vrolijke liedjes met veel gitaren, (spaanse) snelle teksten en (hotte) zangers! juanes is hier een heel goed voorbeeld van, maar ook the beatles, maria mena, en jason mraz maken een groot deel uit van mijn zomerse ipod-bibliotheek. maarliefst 101 liedjes zijn vandaag nieuw erbij gekomen op mijn ipod! dat wordt dus lekker luiren in een hangmat met dopjes in mijn oren. helaas voor maud zal ik dan niet echt een boeiende gesprekspartner zijn maarja, zij heeft haar eigen poddie!
xliefs
vera

maandag 6 juli 2009

het ultieme zomergevoel

het ultieme zomergevoel. hét gevoel dat bij jou een big smile op je gezicht tovert, het gevoel dat je chagrijnige bui omtovert in een hyperactief blije stemming. voor iedereen is de oorzaak voor dit gevoel iets anders. ik zal proberen mijn ultieme zomergevoel te insinueren: stel je voor. je bent in san vicente de la barquera (ook al ben je er nog nooit geweest, de naam zegt genoeg) in het noorden van spanje. het is 10 uur 's ochtends en je word wakker door de geur van het roerei dat je moeder voor de tent staat te bakken (en van het geluid van de pan die ze laat vallen). langzaam rek je je uit en sta je op. in je luchtige zomerjurkje (dat weliswaar iets te duur was maar o zo leuk) ga je aan de ontbijttafel zitten en geniet je van het heerlijke roerei en het spaanse brood, vers van de bakker. na aangekomen te zijn bij het washok poets je je tanden, kam je je haar en doet een vleugje mascara op je wimpers. om 11 uur begint je surfles. na 400 meter te hebben gelopen kom je aan bij: escuela de surf buena onda (de goede golf). samen met je surfklasje prop je jezelf in een wetsuit en zoek je een surfplank uit. het liefst een hele mooie met roze bloemetjes. eenmaal op het strand sta je te warming-uppen in de zon maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen hotties kan spotten ondertussen! je surfleraar Alejandro roept je weer bij de les, en na de warming-up ben je klaar om het water in te gaan. met je surfplank onder je arm loop je naar de zee. er staat een zacht windje en de golven zijn precies goed! samen met het oudere deel van je klasje en de tweede leraar Rafa ga je steeds verder de zee in, tot je als het ware achter de golven zit. rafa laat zijn skills zien, en daarna ben je zelf aan de beurt. je pakt een hoge golf en rijdt hem uit tot het eind. wat een gevoel! je voelt je de koning te rijk op de golven, je danst er als het ware op. en terwijl je leraren je nog 2 uur aanmoedigen pak je alle golven die je hebben kan. dat je gezicht inmiddels verbrand is maakt helemaal niet uit. want de geur van aftersun na het douchen en de smaak van je nog zoute lippen maken het zomergevoel helemaal af.
als je nu nog niet hét gevoel beleefd hebt weet ik het ook niet meer. maar wat ik wel zeker weet, is dat jullie allemaal een keer naar san vicente moeten!
xliefs