dinsdag 29 september 2009

Dobre Djen!

Bijna vergeten: SLOVENIË WAS TOPPPPPP!
Ik heb echt een paar geweldige dagen gehad daar! Het is waar dat ik eerst op zag tegen de busrit van 16 uur, maar uiteindelijk was dat juist ongeveer het leukste! Niet dat de andere dingen saai waren - op het techniekmuseum na - maar een busreis met vrienden is echt heel gezellig! Je kan met z'n allen muziek luisteren, film kijken, bladen lezen, kletsen & lijsten maken. Dit alles levert hi-la-ri-sche momenten op! You want examples? Lees hier de resultaten van:

Muziek luisteren. Allereerst moet even gezegd worden dat ik niet kan zingen, en de rest van het orkest ook niet echt. Maar ik kan niet ontkennen dat het geweldig is om met vrienden te zingen, en dan juist als het heel vals is!! Ultieme meezingers: The Beatles, Guus Meeuwis, & alle andere shit met een o zo makkelijke tekst.

Film kijken. Tijdens het filmkijken krijg je het echte die-hard groepsgevoel. Met z'n drieën op een 2-persoons busbankje lekker wegzakken terwijl je naar Confessions of a Shopaholic kijkt. Heerlijke momenten zijn dat. Beetje jammer dat het daarna overging in Happy Feet, niet echt een kijk-ons-nou-knus-op-de-bank-zitten-film. Maar ook leuk...

Bladen lezen. Bij het woord tijdschriften denk je waarschijnlijk aan de woorden 'vrouw/meisje' en 'cosmogirl, fancy & de G!rlz' echte vrouwendingen dus. Nou, nooit geweten dat jongens zó geïnteresseerd waren in stukjes over vrouwenproblemen. V & M waren echt een uur bezig met 2 bladen en ze vonden het geweldig. Hoe lang zij aan het lezen waren, hoe hilarischer het voor ons werd!

Kletsen. Het valt eigenlijk niet uit te leggen. De definitie van kletsen is (nummer5) onzin praten. dat is nou echt een geniale omschrijving. Het geeft ook het verschil tussen kletsen en praten aan. Bij praten gaat het namelijk meestal ergens over!

Lijsten maken. Een doodslijst en een Pilslijst welteverstaan! Op de doodslijst staan alle kutte dingen in het leven. Denk hierbij aan: ouders, katers, wc's langs de weg, de lach van aimee, bepaalde mensen die ik hier niet ga noemen en zo zijn er nog veeeeeul meer dingen. Op de Pilslijst staan alle dingen die je leuk vindt in het leven, hierbij moet je denken aan: ouders (want ja, soms zijn ze toch best aardig), lachen, dronken zijn, slapen, dansen voor de spiegel en zo voort. Wel opvallend was dat de doodslijst veel sneller vol was dan de Pilslijst... beetje verdacht...

De meeste lachmomenten ontstaan echter spontaan. Gewoon omdat iemand erachter komt dat hij snurkt. Omdat iemand Barbie nadoet. Of de stofzuiger van de teletubbies natuurlijk. Ook een leuk detail: het doorbreken van de zon tijdens een thema-verandering in de muziek. één gedachte op dat moment: GELUKSMOMENTJE! En hopelijk zullen die er nog veel komen de volgende tijd!

xliefs, Vera

2 opmerkingen:

  1. HAHAHAAA jij bent echt een duiveltje Vera: ''Op de doodslijst staan alle kutte dingen in het leven. Denk hierbij aan: ouders, katers, wc's langs de weg, de lach van aimee, bepaalde mensen die ik hier niet ga noemen en zo zijn er nog veeeeeul meer dingen.''

    OUDERS!? hahahahaha jij bent ekt gemeen

    BeantwoordenVerwijderen