zaterdag 6 februari 2010

just chillin'

Soms is het gewoon even nodig om niks te doen.
Sommige mensen nemen echter nooit de tijd om niks te doen, ookal klinkt dat heel raar. Je móet er echt de tijd voor nemen. Doe je dat niet, dan is het ook niet ontspannend. Je blijft dan namelijk de hele tijd denken aan dingen die je nog moet doen, of dingen waar je je zorgen over maakte.
Ik zal eens even uitleggen hoe je nou echt kan chillen:

Na een lange dag op je werk, of op school, fiets je rustig naar huis toe. En nee je mag niet met de auto, fietsen is echt veel relaxender! Als je langs de stad fietst, of bijna langs de stad, loop je even bij de boekhandel naar binnen. Je gaat geen zelfhulpboek kopen, rustig maar, je gaat gewoon een leuk tijdschrift kopen! Persoonlijk vind ik de Glamour heel leuk, omdat je die lekker kan verknippen vanwege alle leuke plaatjes. Wat je vooral niet moet doen: een blad kopen waar zielige vrouwen hun dramatische leven beschrijven. Dat werkt namelijk niet echt opbeurend. Trouwens, als je niks lekkers in huis hebt: haal een reep chocola, of iets anders wat heeeeel slecht voor je is, maar heeeeel lekker! Als je eenmaal thuis bent trek je iets gemakkelijks aan. Een wijde trui en een pyjamabroek, iets in die richting. Zet een pot thee. Pak je chocola en je tijdschrift. Kies een leuk muziekje uit en ga lekker op de bank (of in een chille stoel) zitten en dan: just chillin'!

Zorg dat je even aan niets anders denkt dan aan die mooie reclame van Chanel; die heerlijke reep chocola en die leuke zanger.
Ik kan zelf trouwens al chillen zonder al die dingen: maar met alleen een televisie of een laptop. Het is maar net wat je leuk vindt.
Ik ga weer verder chillen met tv én laptop (wat een luxe!)
XOXO

Geen opmerkingen:

Een reactie posten